реклама партнерів:
Головна » 2024 » Березень » 16 » Талановита співачка Марина Маккей розповіла про свою історію п'ять років потому
21:48
Талановита співачка Марина Маккей розповіла про свою історію п'ять років потому
Талановита співачка Марина Маккей розповіла про свою історію п'ять років потому 40 років. З них 20 – на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру.
Свій подвійний ювілей Марина Маккей також зустріла на рідній сцені, подарувавши глядачами 15 березня 2024 року яскраву програму «Моя історія – п'ять років потому…»
Що сталося п'ять років тому? У той час Марина Маккей вперше представила свій проєкт «Моя історія», де через пісні талановита співачка постала в образі сильної жінки, яка долає перепони і йде до мети з гордо піднятою головою, ділиться своїми мріями і сподіваннями…

За п'ять років пані Марина зазнала багато життєвих змін: «Ці роки пролетіли як один день – стільки всього сталося і в країні, і в моєму особистому житті. Спочатку пандемія, потім війна... Місяць страшного пекла я провела зі своєю сім’єю у підвалі друзів; ми стали як одна велика родина. Без води, світла, але з вірою в серці…»

Тема війни – болю, але, разом з тим, сили і звитяги українців – стала однією з провідних у сольному концерті співачки. Такі пісні як «Не твоя війна», «Повітряна тривога», «Тому що я Україна» створили особливий настрій у глядачів. А підсилили його авторські пісні Марини Маккей «Балада про героя» і «До себе».

Героїня Марини Маккей продовжує свій шлях до вершин: історія сильної і непохитної жінки триває. Тому проєкт "Моя історія – п'ять років потому…" був насичений лірикою і драматизмом.

Зіграти ці ноти з гами життя допомогли співачці її колеги: Марина Коваленко, Світлана Примак, Ілля Латиш, Ксенія Трубіна, Яна Сидоренко; артисти Театру танцю “Екватор” Катерина Велика (хореограф-постановник), Ольга Кузьменко, Іван Гладков, Артем Коптель, Тетяна Герус, Світлана Кугук-Головач, Світлана Києвицька, Ангеліна Костенко, Дмитро Костенко; солісти Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” Михайло Скидан (скрипка), Оксана Величко (скрипка), Микола Величко (альт), Олена Арзуманян (віолончель), а також заслужена працівниця культури України Світлана Пилипенко (фортепіано), Олександр Сєроштанов (фортепіано) та В’ячеслав Кусливий (гітара).

Марина Маккей починала свою кар’єру у філармонійному центрі як солістка Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди». Тож у проєкті «Моя історія – п’ять років потому…» разом зі співачкою перед публікою виступили і артисти ансамблю під орудою Андрія Лоєвця.

«Які мрії на майбутнє? Зараз ми всі живемо в такий час, що мрія одна на всіх, – каже Марина Маккей. – Не хочу загадувати наперед. Але хочу, щоб була здоровою моя сім’я, моя мама, і щоб мої діти обрали свій шлях в незалежній, вільній Україні».

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм








Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2508 | Теги: концерт, Чернігів, Марина Маккей | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar