реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 23 » У Бахмачі "тітушок" нардепа з лопатою викинули
21:35
У Бахмачі "тітушок" нардепа з лопатою викинули
У Бахмачі На вчорашній сесії Бахмацької районної ради громада бахмаччини викинула з сесійної зали привезених давиденківських тітушок.

Перші сутички відбулися ще на вулиці біля приміщення райради та супермаркета АТБ. Невідомі особи вчинили напад на священника, учасника бойових дій та військового капелана Романа Кривка, який намагався з'ясувати у молодих людей звідки вони приїхали і з якою метою. На захист отця Романа підтягнулися бахмацькі учасники бойових дій і один із нападників опинився на землі.

Потім кілька великих груп невідомих людей увійшли до сесійної зали районної ради, заблокували президію, почали тиск на депутатів та провокації, намагаючись зірвати сесію.

Півгодини бахмачани намагалися вмовити "гостей" розблокувати роботу ради. Терпець громади увірвався, коли тітушки відштовхнули від трибуни депутата районної ради від ВО "Свобода" Дениса Сергієнка, який намагався взяти слово, щоб закликати приїжджих припинити провокації. На захист депутата люди почали підтягуватися до трибуни і тітушня розпочала бійку. З одного боку бахмацька громада, місцеві учасники бойових дій, депутати та сільські голови, з іншого - давиденківська тітушня. В критичний момент ситуацію під контроль взяв бахмацький міський голова, Pavel Shimko. Перемогла громада - тітушок витиснули з зали і депутати розпочали сесію.

Було оприлюднено інформацію стосовно корупційних дій голови Бахмацької РДА Тетяни Неділько, призначення якої пов’язують з протекцією нардепа Валерія Давиденка. Було повідомлено про те, що Тетяна Неділько вимагала від начальника відділу освіти Лариси Журби сфальсифікувати тендер по ремонту Бахмацького ФОКу та укласти договір з підрядником, ціна робіт якого була на 1,2 млн. гривень вищою, ніж у фірми - переможця тендеру. Але тендер пройшов законно і голова адміністрації почала вимагати від начальника відділу освіти написати заяву на звільнення, мотивуючи це позицією Давиденка та тим, що Larisa Jurba співпрацює з організаціями, які займаються національно-патріотичним вихованням молоді. Крім того, інтернет видання Челайн випустило ряд брехливих сюжетів, в яких подається неправдива інформація стосовно начальника відділу освіти та депутатів районної ради від ВО «Свобода», які її підтримали.

На сесії районної ради інтернет видання Челайн було викрите в брехні. Депутати райради одноголосно вирішили звернутися до Парламентського комітету свободи слова, Національної спілки журналістів та International Federation of Journalists стосовно діяльності цього видання, яке пов’язують з тим же Давиденком.

Відомо, що для участі в тітушня за гроші намагалася зібрати бахмачан та мешканців сусідніх районів, тому прошу всіх, кому відома інформація, яка допоможе встановити місцевих організаторів, писати мені в приват. Треба закінчувати з цією мерзотою та криміналітетом.

Володимир БРЮХОВЕЦЬКИЙ, Сіверщина



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1005 | Теги: тітушки, Бахмач, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar