реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 29 » У Чернігівській міськраді за ініціативи громадських активістів обговорили проект фонтану
22:39
У Чернігівській міськраді за ініціативи громадських активістів обговорили проект фонтану
У Чернігівській міськраді за ініціативи громадських активістів обговорили проект фонтану 29 липня в Чернігівській міській раді за ініціативи громадських активістів відбулось обговорення питання встановлення в парку по пр. Миру фонтану.

На заході були присутні секретар міської ради Віктор Бистров, заступники міського голови Олександр Кириченко та Ольга Хоніч, депутати міської ради, журналісти, громадські активісти.

Депутат міської ради Ірина Березинець разом з ініціативною групою внесла пропозицію встановити «пішохідний фонтан» для дітей у парку навпроти ТЦ «Мегацентр». Вона зазначила, що це питання вивчалось дуже ретельно, збирались підписи мешканців міста, які вважають за доцільне встановити саме «пішохідний фонтан» в цьому парку. Оскільки в ньому дуже багато відвідувачів з дітьми. На думку присутніх громадських активістів, це не тільки буде цікаво для маленьких чернігівців, а й корисно для іміджу нашого міста.

Заступник міського голови Олександр Кириченко зазначв, що необхідно провести громадське обговорення, врахувати всі ідеї, які будуть запропоновані. Після цього буде зроблений висновок, чого хочуть чернігівці.

За матеріалами прес-служби Чернігівської міської ради





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 836 | Теги: діти, Чернігів, фонтан | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar