реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 2 » У Чернігівської філармонії новий керівник
21:34
У Чернігівської філармонії новий керівник
У Чернігівської філармонії новий керівник Сьогодні на загальних зборах колективу обласного комунального концертно-видовищного підприємства «Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм» було представлено нового генерального директора-художнього керівника. Ним, згідно з рішенням третьої сесії обласної ради 27 січня, став Сергій Іванович Теребун.

До того, як повноцінно очолити підприємство, Сергій Іванович майже п’ять місяців виконував обов’язки керівника, а перед тим більше шести років працював на посаді заступника. Загалом трудовий стаж новопризначеного директора сягає 34-х років, 13 з яких – на державній службі. За цей час здобув освіту на базі Донецької державної консерваторії ім. С.С.Прокоф’єва та Інституту державного управління і самоврядування при Кабінеті Міністрів України, працював учителем музики в дитячій музичній школі, завідуючим районним відділом культури, провідним спеціалістом профільного управління, директором державного комунального концертного підприємства та заступником начальника управління культури і туризму Чернігівської ОДА (2002 – 2009 роки).

Ймовірно, саме особисті якості, трудовий шлях і багаторічна праця в чернігівській філармонії стали причиною масової та активної підтримки його кандидатури колективом при розгляді питання про призначення на сесії обласної ради.

Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, представляючи пана Теребуна колективу вже як повноправного керівника, привітав митців та запевнив у своїй підтримці розвитку культури в області. Також відзначив, що Чернігівська філармонія є найбільшою в Україні не лише за кількістю працівників та колективів, а й за активністю їхньої роботи.

У свою чергу генеральний директор-художній керівник філармонійного центру Сергій Іванович Теребун висловив переконання в тому, що творчий колектив ще має значний потенціал для розвитку, анонсував зміни в адміністративному апараті підприємства й закликав відходити від споживацької звички: «У держави, на жаль, зараз зовсім не багато ресурсів, тому ми маємо тверезо оцінювати ситуацію і більше не споживати, а створювати, – зазначив новий керівник, – Окремо хочу подякувати керівництву Департаменту культури, депутатському корпусу облради та голові облдержадміністрації. Моє призначення демонструє ознаки побудови громадянського суспільства – того устрою, за якого громада і влада чують одне одного і діють заради спільного блага».

За інформацією прес-служби облдержадміністрації



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1121 | Теги: Сергій Теребун, філармонія, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar