реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 12 » У Чернігові хулігани «відмітилися» на муралі. Фотофакт
20:49
У Чернігові хулігани «відмітилися» на муралі. Фотофакт
У Чернігові хулігани «відмітилися» на муралі. Фотофакт Заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако прокоментував дії невідомих хуліганів, які сьогодні вночі зробили на новому чернігівському муралі написи фарбою:
- Вандали, які «відмітилися» на муралі, зробили своєму місту дуже погану рекламу. Скрізь у світі – і навіть у не дуже благополучних країнах і районах – мурали бережуть. Усім зрозуміло, що це додаткова родзинка міста.

Ми всі докладаємо багато зусиль для того, щоб зробити Чернігів привабливим для туристів. Але, як видно, декому до європейської свідомості ще далеко. Я вважаю це варварством.

Звичайно, що картину бразильського художника Родріго Бранко ми відновимо. Упевнений, що переважна більшість чернігівців, як і я, дії хуліганів засуджують.

Ми бачимо, як від аналогічних написів фарбою в Чернігові досить часто страждають і стіни, вікна чи двері магазинів, і приватні балкони, взагалі будь-які об’єкти. Зрозуміло, що з цим треба боротися. Я думаю, що для цього мають діяти спільно міська влада, поліція та громадськість.

Зокрема, міська рада у співпраці з органами правопорядку вже цього року починає реалізацію програми «Безпечне місто», яка передбачає встановлення по всій території Чернігова спеціальних відеокамер, які будуть сприяти запобіганню та розкриттю злочинів.

Прес-служба Чернігівської міської ради





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 805 | Теги: мурал, вандали, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar