реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 8 » У Чернігові міліція попередила підпал стенду пам'яті героїв АТО
17:24
У Чернігові міліція попередила підпал стенду пам'яті героїв АТО
У Чернігові міліція попередила підпал стенду пам'яті героїв АТО Сьогодні вночі оперативники карного розшуку Чернігівського міськвідділу міліції затримали молодика, який зі спільниками підпалив шини біля пам’ятного стенду, встановленого на центральному майдані Чернігова на честь героїчно загиблих в АТО на Сході України військових та міліціонерів.
Близько 3:00 ночі двоє оперативних працівників Чернігівського міськвідділу міліції знаходилися неподалік Красної площі в обласному центрі. Правоохоронці відпрацьовували нічне місто з метою попередження та профілактики вуличної злочинності.
Міліціонери побачили спалах вогню біля стенду в пам’ять про героїв, яких втратила Чернігівщина під час анти терористичної операції на Донбасі. На бруківці проїзної частини, в небезпечній близькості до пам’ятника, загорілися шини. Молодики, які їх запалили, кинулися тікати в різні боки.
Правоохоронці затримали одного з утікачів і викликали підмогу. Також вони швидко загасили пожежу, після чого доставили зловмисника до міськвідділу міліції.
Затриманим виявився житель Київської області.
Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Зараз правоохоронці з’ясовують мету приїзду вночі до Чернігова молодиків та вживає заходи щодо затримання інших зловмисників.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 940 | Теги: міліція, герої АТО, Чернігів, підпал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar