реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 25 » У Чернігові міліція вилучила з мікроавтобуса пакунок з печатками-двійниками виборчих комісій 205 округу
20:19
У Чернігові міліція вилучила з мікроавтобуса пакунок з печатками-двійниками виборчих комісій 205 округу
У Чернігові міліція вилучила з мікроавтобуса пакунок з печатками-двійниками виборчих комісій 205 округу Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий на брифінгу в УМВС України в Чернігівській області надав вичерпну інформацію щодо виявлення дублікатів печаток дільничних виборчих комісій 205-го виборчого округу.
Як розповів заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, сьогодні в УВС в Чернігівській області надійшла оперативна інформація про те, що зі столиці до Чернігова в маршрутному мікроавтобусі «Мерседес-Спринтер», який прибуває на зупинку поблизу чернігівського Центрального ринку, перевозиться пакет з печатками виборчих комісій і якимись документами.
Для перевірки отриманої інформації до місця прибуття автобуса була направлена група працівників карного розшуку УМВС у цивільному одязі. Правоохоронці мали завдання відстежити момент передачі пакета, встановити особу адресата і очікуваний подальший шлях вантажу.

За словами заступника глави МВС, в процесі проведення оперативних дій на місце події прибула група народних депутатів України.
– Об'єднавши зусилля з депутатами, ми направили туди слідчо-оперативну групу і зафіксували дане правопорушення, – зазначив Сергій Яровий.
У пакеті було виявлено та вилучено 130 силіконових накладок, схожих на печатки з відбитками виборчих дільниць окружної виборчої комісії на довиборах у Верховну Раду України по 205-му округу в Чернігові. Ці предмети були направлені на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Чернігівській області.
Відразу було відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 358 ч.1 Кримінального кодексу України (підробка документів печаток або штампів), яка передбачає покарання до 3 років обмеження волі.
Зараз тривають слідчі дії. Зокрема, проводиться допит водія автобуса, встановлюється, хто, коли і за яких обставин передав йому пакет для доставки в Чернігів, як інструктував при цьому.
– Якщо вам щось відомо про призначення протизаконного вантажу та осіб, які повинні були отримати пакет, обов'язково зверніться особисто до мене, – підкреслив Сергій Яровий.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 907 | Теги: виборчий округ 205, вибори, Чернігів, печатки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar