реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 12 » У Чернігові оновлюється вулиця Любомира Боднарука
10:32
У Чернігові оновлюється вулиця Любомира Боднарука
У Чернігові оновлюється вулиця Любомира Боднарука У Чернігові триває ремонт дорожнього покриття по вул. Любомира Боднарука. Ця вулиця з’єднує пр. Перемоги та вул. Київську. Для зручності пересування містом дорогу розширять, й після ремонту там буде двосторонній рух. Наразі працівники активно, навіть у вихідні дні, працюють на перехресті з вулицею Київською вздовж р. Стрижень.

Що вже зроблено та про інші заплановані етапи ремонтних робіт розповів підрядник Олександр Харчук. За його словами, наразі вже проведені роботи з розчищення території від рослинності, й встановлюють бортовий камінь. Дорожнє покриття буде повністю нове. Воно складатиме 16 см основи з щебню та піску, стільки ж - суміш оброблена цементом, 10 см – нижній шар асфальтного покриття та 5 см – верхній шар асфальтного покриття, між якими буде покладена геротекстильна сітка. Крім того, планується близько 200 метрів вулиці вздовж Стрижня розширити до 7 метрів. На цій же ділянці конструюватимуть берегоукріплювальні споруди.

- У разі підняття рівня паводкових вод, щоб цю дорогу не затопило та не розмило, на цій ділянці дороги робиться укріплення берегової лінії, - сказав Олександр Харчук.

Інша частина дороги протяжністю близько 0,5 км шириною буде до 9 метрів.

Як зазначив підрядник, після ремонту вулиця матиме зовсім інший вигляд: по обидві сторони будуть влаштовані тротуари, проведуть освітлення та озеленять територію.
Вартість капітального ремонту цієї вулиці - майже 20 мільйонів гривень.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради за матеріалами телеканалу «Дитинець»



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 961 | Теги: ремонт доріг, вул. Любомира Боднарука, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar