реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 11 » У Чернігові оперативники розкрили жорстоке вбивство медичної сестри
19:24
У Чернігові оперативники розкрили жорстоке вбивство медичної сестри
У Чернігові оперативники розкрили жорстоке вбивство медичної сестри Менше доби знадобилась співробітникам Чернігівського міськвідділу міліції, щоб встановити та затримати підозрюваного у вбивстві медичної сестри.
9 липня до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС надійшло повідомлення про виявлення в обласному центрі за місцем мешкання вбитої жінки з явними тілесними ушкодженнями. До місця виклику виїхали слідчо-оперативні групи міськвідділу та обласного апарату УМВС, керівництво міліції, колеги з прокуратори.

Під час огляду місця події правоохоронці встановили, що жінку було забито насмерть. Знаряддям злочину, ймовірно, виявився молоток. Його було знайдено поруч з трупом.

Поки тривав огляд місця події, дільничні інспектори міліції та оперативники опитували родичів, сусідів загиблої. Також правоохоронці поспілкувалися з колегами потерпілої — медичним персоналом однієї з лікарень обласного центру, де покійна працювала медичною сестрою і користувалася високим авторитетом.

Одержані відомості дозволили правоохоронцям визначитися з головним підозрюваним у скоєнні злочину. Це 40-річний чоловік з негативною репутацією п’яниці, нероби та особи без певного місця мешкання. В кінці минулого року він потрапив на лікування до медичного закладу, де працювала потерпіла. Там його відмили, трохи відгодували і, звичайно, вилікували. Він же вподобав одну з медичних сестер, що за ним доглядали. Певний час залицявся, а згодом став з нею співмешкати. Однак шкідливих звичок не покинув, продовжував зловживати спиртними напоями та вести аморальний спосіб життя. Це і спричинило конфлікт з фатальними наслідками.

Як пояснив підозрюваний після його затримання, у день скоєння злочину він в категоричній форми став вимагати він співмешканки грошей, аби похмелитися. Отримана відмова його розлютила, він взяв з балкону молоток, повернувся до кімнати і наніс більше десяти ударів цим знаряддям по голові потерпілої. Після цього зняв з вбитої співмешканки золоті прикраси, забрав з її гаманця гроші та банківську картку і пішов купувати спиртне. Ці ювелірні вироби та частину грошей були у підозрюваного вилучені під час його затримання.

Наразі цей громадянин затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Тривають слідчі дії.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 966 | Теги: Кримінал, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar