реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 2 » У Чернігові поліція затримала злодія, який тросом виривав двері гаражів
21:31
У Чернігові поліція затримала злодія, який тросом виривав двері гаражів
У Чернігові поліція затримала злодія, який тросом виривав двері гаражів Поліцейські відділення кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції затримали зловмисника, на рахунку якого півсотні крадіжок з гаражів чернігівців.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Олександр Крук, до чергової частини надходили заяви від чернігівців, що у них з гаражів були здійсненні крадіжки. При виїзді слідчо-оперативної групи на місце події правоохоронці встановлювали обставини, за яких крадій проникав до приміщень. В одних випадках зловмисник виламував замки за допомогою лома, в інших – прив’язував до дверей трос і власним легковиком виривав двері.

Правоохоронці провели спецоперацію, в ході якої перекривалися мікрорайони з автокооперативами та гаражами, які не охоронялися. Саме в ході проведення оперативно-профілактичних заходів підозрюваний і був затриманий «на гарячому» під час спроби крадіжки. Зловмисник якраз прив’язав троса до власної автівки та приготувався вирвати двері з гаража.

Підозрюваного затримали та доставили до відділу поліції. Він зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення про причетність до півсотні крадіжок. Зі слів зловмисника, отримані за продаж викраденого гроші він витрачав на наркотики.

Цей чернігівець і раніше затримувався поліцейськими за аналогічні крадіжки ще в минулому році. За скоєне йому обирався запобіжний захід – особисте зобов’язання. Наприкінці минулого року чоловік за вироком суду отримав 4 роки позбавлення волі, але крадій подав апеляційну скаргу. На час її розгляду запобіжний захід не був змінений і чоловік взявся за старе – продовжував здійснювати крадіжки.

Олександр Крук повідомив, що за фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 944 | Теги: поліція, злодій, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar