реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 25 » У Чернігові пошкоджено кабель місцевого кабельного оператора
07:07
У Чернігові пошкоджено кабель місцевого кабельного оператора
У Чернігові пошкоджено кабель місцевого кабельного оператора Увечері 23 липня через пошкодження кабелю місцевого кабельного оператора припинилася трансляція телеканалів «Інтер», «1+1» та програм Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії.
Керівництво кабельного оператора звернулося по допомогу до міліції. На місце події була направлена слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ. Працівники міліції зафіксували факт навмисного пошкодження лінії зв’язку, про що складено відповідний протокол та подано заяву про вчинення злочину.

Як пояснили представники кабельного оператора, 23 липня близько 22:18 ретрансляцію телеканалів «Інтер», «1+1» та Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії в мережі кабельного оператора «Основа» було раптово припинено. Шляхом організації супутникового прийому сигналу 24 липня о 00:43 трансляція телеканалів «1+1» та «Інтер» була відновлена. Ретрансляція ж програм Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії відновлена о 8:30 24 липня шляхом організації ефірного прийому.

Зранку 24 липня персонал компанії встановив, що невідомий зловмисник пошкодив кабель в технологічній шахті по вулиці Щорса.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 194 Кримінального кодексу України «умисне знищення або пошкодження майна», що передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1045 | Теги: міліція, телебачення, кабель, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar