реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 27 » У Чернігові працівники міліції затримали крадія кабелю
20:30
У Чернігові працівники міліції затримали крадія кабелю
У Чернігові працівники міліції затримали крадія кабелю Завдяки злагодженим діям співробітників Чернігівського міськвідділу УМВС та ДСО при УМВС правоохоронці затримали злодія, який залишив без телефонного зв'язку близько двох сотень абонентів. Cеред ночі на пульт централізованого спостереження ДСО міста Чернігова надійшло повідомлення від диспетчера телефонної мережі про спрацювання тривожної сигналізації в підвальному приміщенні п'ятиповерхівки по вулиці Гагаріна.
Для встановлення причин спрацювання на місце пригоди був направлений наряд групи затримання ДСО. Прибувши за вказаною адресою, міліціонери розпочали відпрацьовувати прилеглу територію і за лічені хвилини затримали громадянина з двома сумками викраденого телефонного кабелю.
Викликана на підмогу слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу виявила та вилучила у зловмисника кабель довжиною близько 20м та вагою 15 кг, рукавички та два ножі. Зловмисником виявився 33-річний чернігівець не працюючий раніше судимий.
Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «крадіжка», що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1272 | Теги: міліція, Кримінал, злодій, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar