реклама партнерів:
Головна » 2020 » Червень » 9 » У Чернігові працюють усі дитсадки
13:42
У Чернігові працюють усі дитсадки
У Чернігові працюють усі дитсадки Дитячі садочки Чернігова зараз відвідує 25% вихованців – саме стільки дітей було в них у п’ятницю минулого тижня. Це 2 тис.800 дітей з 11 тис.100 записаних. Такі цифри повідомив керівник міського управління освіти Василь Білогура сьогодні на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді. Разом з тим, працюють усі дитячі садочки й очікують поступового збільшення кількості дітей. Усіх належних заходів безпеки працівники дотримуються, запевнив він.

Загальна кількість працівників у днз Чернігова – близько 3 тисяч чоловік (з них близько 1500 педагогів і решта – технічний персонал). Тобто поки що в них практично 1 працівник на 1 дитину. Це теж проблема, яку управлінню освіти надалі доведеться врегульовувати, зазначив на нараді чернігівський міський голова.

У той же час, він публічно вже вкотре відверто сказав про те, що технічної можливості робити всьому персоналу дитсадків постійно ПЛР-тестування на COVID-19 у місті немає. Тому небезпека вогнищевого зараження в межах закладу теоретично залишається. «Я це кажу, щоб чернігівці усвідомлювали ці ризики», - наголосив він.

Тому, як і раніше, батькам рекомендується приймати рішення про відвідування їх дитиною дитсадка в тому разі, якщо можливості залишити її вдома з кимось із сім’ї немає.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 424 | Теги: дитсадки, Чернігів, карантин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar