реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 4 » У Чернігові правоохоронці вилучили у дільничного інспектора гранати
18:45
У Чернігові правоохоронці вилучили у дільничного інспектора гранати
У Чернігові правоохоронці вилучили у дільничного інспектора гранати Наряд патрульної служби міліції Чернігова, співробітники відділу внутрішньої безпеки та інспекції з особового складу УМВС області в чернігівському нічному клубі виявили у дільничного інспектора міліції предмети, схожі на гранати. В ніч з 1 на 2 травня до чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що у нічному клубі із за дівчини виник конфлікт невідомого чоловіка з охороною.
На місце пригоди було негайно направлено наряд патрульної служби міліції. Прибувши на місце, працівники міліції з'ясували, що дебоширом виявися дільничний інспектор міліції Чернігівського міськвідділу. В подальшому до місця пригоди прибули співробітники відділу внутрішньої безпеки та працівники інспекції з особового складу УМВС в Чернігівській області.
Правоохоронці виявили у дебошира та вилучили два предмети, схожі на гранати, застосуванням яких чоловік погрожував охоронцям закладу.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Чернігівського міськвідділу УМВС. В ході огляду місця події та транспортного засобу, яким прибув до розважального закладу капітан міліції, було виявлено ще одну гранату.
Того ж дня матеріали були скеровані до прокуратури Чернігівської області, де слідчим відділом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», а також за ч. 4 ст.296 Кримінального кодексу України «хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень». Обидві передбачають покарання у вигляді ув'язнення від трьох до семи років.

За попередніми результатами медичного огляду, в момент вчинення протиправних діянь міліціонер перебував у стані алкогольного сп'яніння.
На даний час підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України до ізолятора тимчасового тримання Чернігівського райвідділу УМВС області.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області.




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 897 | Теги: міліція, Кримінал, Чернігів, Граната | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar