реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 3 » У Чернігові правоохоронцями затримано трьох грабіжників
17:25
У Чернігові правоохоронцями затримано трьох грабіжників
У Чернігові правоохоронцями затримано трьох грабіжників Оперативники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ затримали грабіжників, які не гребували нічим. До чергової частини міліції звернулася жителька обласного центру і повідомила, що невідомі зловмисники пошкодили вікно і проникли до її квартири. Злодії відкрито заволоділи монітором "LG" та електрочайником.
В ході проведення комплексу розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що злочин скоїли троє чернігівців віком від 15 до 18 років. У них вилучено майно господині помешкання. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.
Один із молодиків також встиг "засвітитися" під час іншого пограбування, коли сам відкрито заволодів курткою та гаманцем з 240 гривнями потерпілого. Триває досудове розслідування. Зловмисники перевіряються на причетність до аналогічних злочинів.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 994 | Теги: міліція, Кримінал, Чернігів, грабіжники | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar