реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 25 » У Чернігові реалізовується проект інформаційно-культурний центр «Файнбук»
20:23
У Чернігові реалізовується проект інформаційно-культурний центр «Файнбук»
У Чернігові реалізовується проект інформаційно-культурний центр «Файнбук» Майстер-класи, тренінги, зустрічі з цікавими людьми, книгообмін та безкоштовна англійська. Все це проводить інформаційно-культурний центр «Файнбук» в рамках реалізації бюджету участі завдяки старанням чернігівських бібліотекарів.

Інформаційно-культурний центр працює в одному з розважальних комплексів, що розташований на Масанах. В цьому мікрорайоні проживає близько 20 тисяч мешканців, серед яких багато молодих сімей, які позбавлені можливості корисно та цікаво проводити своє дозвілля. Тож цей Центр став справжньою знахідкою для жителів мікрорайону. Про це розповіла координатор проекту Олена Костриця.

Всі мешканці міста, особливо діти, мають вільний доступ не тільки до бібліотеки, а й до цікавих пізнавальних, інформаційних, культурно-просвітницьких послуг, що направлені на розвиток творчих здібностей особистості.

"Файнбук" - це проект Чернігівської міської централізованої бібліотечної системи та ГО "Центр Взаємодії".

З вересня цього року в Центрі розпочалися безкоштовні заняття для дітей по вивченню англійської мови. Постійно проводяться майстер-класи з квілінгу, миловаріння, організовуються зустрічі з письменниками та відомими людьми нашого міста, флешмоби, книжкові експозиції та сімейні мультимедійні перегляди фільмів.

Анонси та всю інформацію про проведення заходів можна знайти в соцмережах за посиланням на сторінку Файнбуку https://www.facebook.com/groups/1552968348331944/ .

За матеріалами прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 759 | Теги: Файнбук, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar