реклама партнерів:
Головна » 2022 » Липень » 20 » У Чернігові в останню путь провели ще одного земляка - Бабакова Олексія
20:21
У Чернігові в останню путь провели ще одного земляка - Бабакова Олексія
У Чернігові в останню путь провели ще одного земляка - Бабакова Олексія Сьогодні у Чернігові в останню путь провели ще одного земляка - Бабакова Олексія Івановича, який ціною власного життя захищав Україну від ворога!
Народився Бабаков Олексій 19 березня 1986 року у місті Потсдам Німецької Демократичної Республіки. У дитинстві разом з батьками переїхав до Чернігова, тут закінчив загальноосвітню школу №35, після чого вступив до Чернігівського юридичного інституту.
З 2021 року Олексій проходив контрактну службу у Збройних Силах України, а з початком повномасштабного ворожого вторгнення у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади захищав Батьківщину від ворожих російських військ.
14 липня під час виконання бойового завдання з захисту суверенітету та територіальної цілісності України на Дніпропетровщині Бабаков Олексій загинув, до останнього подиху залишаючись вірним своєму військовому, а головне - громадянському обов'язку!
Сьогодні рідні та близькі, друзі та побратими Олексія провели його в останню путь, попрощавшись з Героєм-земляком у Катерининському соборі та поховавши загиблого Захисника на кладовищі у селі Забарівка.
Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родині загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного з нас!

Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…

Чернігівський обласний ТЦК та СП





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1559 | Теги: остання путь, російсько-українська війна, Бабаков Олексій, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar