реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 25 » У Чернігові відбувся публічний показ документальної стрічки «Аеропорт»
21:00
У Чернігові відбувся публічний показ документальної стрічки «Аеропорт»
У Чернігові відбувся публічний показ документальної стрічки «Аеропорт» Документальний фільм «Аеропорт» створений за ініціативи Адміністрації Президента України, на замовлення Міністерства оборони України та за участю Українського кризового медіа-центру. В основі стрічки – реальні зйомки військових кореспондентів українських телеканалів та інтерв'ю учасників боїв у Міжнародному аеропорту «Донецьк» ім. Сергія Прокоф'єва.
У стрічці задіяні 17 реальних героїв — «кіборгів», бійців з інших частин, медиків, волонтерів, журналістів. У центрі сюжету — розповіді полковника військ спецпризначення з позивним «Редут», який очолив захист аеропорту, та під чиїм командуванням бійці української армії перетворилися на усім відомих «кіборгів».
25 травня кінострічку переглянули голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, учасники антитерористичної операції, вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України.
Звертаючись до учасників перегляду, голова облдержадміністрації зауважив, що події на Луганщині, на Донеччині безпосередньо стосуються і Чернігівщини, оскільки там несуть службу і, на жаль, гинуть наші земляки. Серед них Іван Шостак з Борзнянського району, який навіть потрапивши у полон гідно витримав усі випробування, Сергій Парубець, 19-річний десантник, наш земляк, двадцять днів не дожив до власного дня народження, Юрій Бутусов, який загинув рятуючи бойових товаришів.

Присутні вшанували пам'ять всіх загиблих захисників аеропорту, всіх загиблих на сході країни хвилиною мовчання.

За інформацією прес-служби облдержадміністрації.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 967 | Теги: фільм аеропорт, АТО, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar