реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 20 » У Чернігові відкрили Головну ялинку міста
12:19
У Чернігові відкрили Головну ялинку міста
У Чернігові відкрили Головну ялинку міста У Чернігові 19 грудня, у День Святого Миколая, засяяла новорічними вогнями Головна ялинка міста. Святкове дійство розпочалося у сквері імені Богдана Хмельницького. Привітати дітей та дорослих чернігівців зі святом прийшли голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Міський голова побажав дітлахам успіхів у школі, щоб усі вчилися тільки на відмінно, щоб батьки хвалили їх за це, нагороджували усілякими подарунками, цікавими поїздками та різними сюрпризами. Також він побажав усім чернігівцям здоров’я, а нашому місту – процвітання, розвитку та перспективного майбутнього, щоб наше місто стало самим прекрасним і квітучим в Україні.

Після привітань керівники міста й області разом із Святим Миколаєм запалили вогні на Головній ялинці міста.

Ялинка Чернігова має висоту 18 метрів і вагу 6 тонн. Цього року вона декорована новою оригінальною ілюмінацією. Також уся центральна площа міста прикрашена живими ялинками та фотозонами. Працює фуд-зона, де ресторатори міста представили свою продукцію.

На сцені також відбулося традиційне оголошення переможців міського конкурсу серед учнів шкіл на кращу новорічну іграшку. Всі вони отримали диплом та подарунок від міського голови.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 982 | Теги: новорічна ялинка, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar