реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 6 » У Чернігові відновлюється повноцінний соціальний діалог з міською владою
21:12
У Чернігові відновлюється повноцінний соціальний діалог з міською владою
У Чернігові відновлюється повноцінний соціальний діалог з міською владою Днями в приміщенні Федерації профспілкових організацій Чернігівської області відбулася зустріч міського голови Чернігова Владислава Атрошенка з членами президії ФПО. Розпочинаючи зустріч, Ігор Москаленко — голова обласної Федерації озвучив коло проблем, які найбільше турбують спілчан. А це питання відновлення повноцінної роботи промислових підприємств міста, ліквідація заборгованості із заробітної плати, зменшення державної субвенції на фінансування бюджетних установ, збільшення вартості комунальних послуг та ін.

Розпочинаючи зустріч, міський голова наголосив, що налаштований на співпрацю з профспілками та усією громадою у вирішенні проблем чернігівців. Далі Владислав Атрошенко охарактеризував сучасний стан економіки міста, а також вплив на неї загальнодержавних процесів.

Значна увага була приділено обговоренню міського бюджету. “Ми бачимо зростання розміру бюджету, але паралельно збільшується тягар на нього, адже нам передаються цілі напрямки, як то профтехосвіта, частково освіта і медицина та ін.” — наголосив очільник Чернігова. Виходячи з цього треба, мислити більш прагматично: порахувати скільки реально необхідно місць в наших лікарнях, як оптимізувати управлінські структури в бюджетній сфері, як зробити так, щоб профтехосвіта гнучко реагувала на потреби ринку праці і готувала дійсно потрібних спеціалістів.

Резюмуючи, Владислав Атрошенко визначив одне із завдань своєї діяльності наступним чином: “Необхідно навчити чиновників усіх рівнів мислити стратегічно (чого досі не було) та концентрувати обмежені ресурси в конкретному напрямку. І в цьому питанні я завжди готовий чути профспілки”.

Далі профспілкові лідери задали декілька найважливіших питань до керівника міста та домовились зробити подібні зустрічі регулярними. І вже на наступний раз запланували обговорити конкретні проблеми різних галузей та підприємств міста.

Віталій Копиш





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 734 | Теги: Владислав Атрошенко, профспілки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar