реклама партнерів:
Головна » 2016 » Червень » 25 » У Чернігові виявлено підпільну нарколабораторію. Фотофакт
06:14
У Чернігові виявлено підпільну нарколабораторію. Фотофакт
У Чернігові виявлено підпільну нарколабораторію. Фотофакт Загальна вартість вилученого в домашній нарколабораторії амфетаміну та марихуани за цінами «чорного ринку» становить майже 400 тисяч гривень.

Як розповів начальник Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Сергій Кагітін, поліцейські оперативно-пошукового відділу у Чернігівській області 5-го територіального управління (з обслуговування міста Києва, Київської та Чернігівської областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з кримінальною поліцією Чернігова в ході санкціонованого обшуку виявили та вилучили в квартирі 32-річного чоловіка близько 250г амфетаміну. За цінами «чорного ринку» його вартість складає близько 75 тисяч гривень.

Також вилучено лабораторний посуд та ємності для виготовлення наркотику, електронні ваги, 25 літрів прекурсорів, які оцінюються в 2500 гривень, а також висушені рослини коноплі та готову до вживання марихуану загальною вагою близько 10 кілограмів, вартість якої за цінами «чорного ринку» становить близько 300 тисяч гривень. Вилучений амфетамін та марихуана оцінюються майже в 400 тисяч гривень.

Відомості за даним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) - караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Поліцейськими оперативно-пошукового відділу у Чернігівській області 5-го територіального управління (з обслуговування міста Києва, Київської та Чернігівської областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України здійснюються заходи зі встановлення джерела придбання прекурсорів та марихуани, можливих спільників у протиправній діяльності затриманого.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області






Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 982 | Теги: наркотики, поліція, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar