реклама партнерів:
Головна » 2020 » Червень » 6 » У Чернігові з 5 червня чергове послаблення карантинних заходів
09:23
У Чернігові з 5 червня чергове послаблення карантинних заходів
У Чернігові з 5 червня чергове послаблення карантинних заходів У Чернігові з 5 червня у звичному режимі працюють заклади харчування, але з дотриманням встановлених протиепідемічних вимог і карантинних обмежень.
Відповідне розпорядження підписано чернігівським міським головою Владиславом Атрошенко 4 червня.

Дозвіл, зокрема, на приймання відвідувачів у приміщеннях ресторанів, кафе, барів та ін. наданий, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 року № 435 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. №392», де йдеться про чергове послаблення карантинних заходів. Попередньо таке рішення було обговорене та затверджене на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулась 4 червня.
Окрім цього, за рішенням міської комісії мешканці обласного центру вже зможуть відвідувати церкви, а людям старшим 60-ти років не обов’язково буде самоізолюватися. Нагадаємо, що відвідувачі у приміщеннях повинні, зокрема, дотримуватися соціальної дистанції, використовувати захисні маски та дезінфікуючі засоби.

За матеріалами прес-служби міськради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 447 | Теги: заклади харчування, карантин, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar