реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 13 » У Чернігові засуджено вербувальника до терористичної організації
18:56
У Чернігові засуджено вербувальника до терористичної організації
У Чернігові засуджено вербувальника до терористичної організації У Чернігові засуджено чоловіка, який вербував жителів області у лави терористичної організації "Донецька народна республіка".
Про це повідомляє прес-група Управління СБУ в області.
Згідно з повідомленням, Деснянський районний суд Чернігова виніс вирок громадянину України, який вербував жителів Чернігівщини для участі у збройному конфлікті на боці бойовиків так званої "ДНР".

Зловмисника співробітники СБУ затримали у його власному помешканні в м. Волноваха у серпні минулого року. Встановлено, що вербувальник деякий час проживав на території Чернігівської області. Переїхавши на Донеччину, він налагодив зв’язки з незаконними збройними формуваннями та почав телефонувати знайомим із Чернігівщини та пропонувати за гроші приєднатися до злочинної діяльності терористів.
Суд визнав вербувальника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 258-4 (сприяння вчиненню терористичного акту) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі зі встановленням іспитового терміну 1 рік.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 973 | Теги: вербувальник, Чернігів, терористи | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar