реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 9 » У Чернігові затримані "телевізійні" злодії
20:01
У Чернігові затримані "телевізійні" злодії
У Чернігові затримані Кримінальна поліція Чернігова затримала злодіїв-гастролерів, які винаймали житло з єдиною метою — обікрасти його.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Олександр Крук, до чергової частини надійшла інформація, що до обласного центру можуть приїхати чоловік та жінка, які спробують обікрасти квартиру.

Поліція почала відслідковувати приїжджих, які винаймали квартири подобово. 8 лютого правоохоронці з’ясували, що двоє осіб, схожих за прикметами на підозрюваних, винайняли квартиру в одному з будинків по вулиці Пухова. Оперативники влаштували засідку і о 5 ранку кримінальний дует при спробі винести плазмовий телевізор і завантажити його у таксі був затриманий.

В ході подальшої перевірки поліцейськими було встановлено, що 33-річний раніше судимий житель Краматорська Донецької області приїхав за кращою долею до столиці. Саме в Києві він познайомився з 20-річною дівчиною, яка, з її слів, працювала волонтеркою за 150 гривень на добу. Але молодиці виявився замалим такий заробіток. Обговоривши деталі свого майбутнього, пара вирішила удвох винаймати квартири та обкрадати їх. Спочатку вони рушили до Краматорська, де обікрали з десяток квартир, потім поїхали до Києва, потім до Черкас.

Обкрадали квартири, де були великі плазмові телевізори, продавали їх на ринках. Гроші втрачали на власні потреби.

В Чернігові цей кримінальний дует також вибрав квартиру з великою плазмою. Зловмисники розраховували час таким чином, щоб встигнути на ранкову електричку до Києва, тому о 5 ранку викликали таксі та винесли телевізор. В цей час вони і були затримані правоохоронцями.

Олександр Крук повідомив, що за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Затримані поміщені в ізолятор тимчасового тримання та перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 943 | Теги: телевізор, злодії, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar