реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 31 » У чому зустрічати рік Жовтого Земляного Собаки
18:05
У чому зустрічати рік Жовтого Земляного Собаки
У чому зустрічати рік Жовтого Земляного Собаки Головними кольорами новорічної ночі називають жовтий, золотий, жовтогарячий і чорний.

У чому зустрічати свято жінкам
Головними кольорами для святкового вбрання увечері 31 грудня називають жовтий, золотий, жовтогарячий і чорний. Жовтий — колір символу року Жовтого Земляного Собаки, також можна вибирати його відтінки, наприклад, абрикосовий.

Золотий — тому що для новорічної ночі і взагалі для будь-якого святкового заходу цей колір завжди актуальний. Тільки не переборщіть, золотий колір сам по собі є прикрасою, до того ж символ прийдешнього року — натура в міру скромна.

Ну а чорний — це класика на всі часи і випадки, і тут яскраві аксесуари не завадять, інакше ви будете виглядати занадто похмуро й серйозно.

У чому зустрічати свято чоловікам
Для неформальної вечірки або для зустрічі Нового року вдома чоловікам можна обійтися без особливого дрес-коду: теплого затишного светра з аплікацією на зимову тематику буде досить. Якщо фуршет планується на роботі, краще вдягти костюм, вельветовий блейзер або неформальний жакет.

Додавання дрібних деталей і аксесуарів буде доречним. Тут є простір для фантазії: краватка в ялинку, кишенькова хустка з білими заметами на червоному тлі, годинник із малюнком точно виокремлять із натовпу.

Головні кольори, які принесуть удачу, — жовтий, коричневий, зелений, червоний і фіолетовий. Жовтий у східній філософії вважався священним привілеєм імператорської сім’ї й асоціювався з золотом. Він також є кольором сталості, мудрості й жіночого начала.

За інформацією "Чернігівські відомості"



Категорія: ЦІКАВИНКИ | Переглядів: 982 | Теги: Рік собаки, одяг, новий рік | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar