реклама партнерів:
Головна » 2020 » Червень » 2 » У ЦВК заявили про відсутність коштів на проведення виборів на окрузі загиблого нардепа Давиденка
17:25
У ЦВК заявили про відсутність коштів на проведення виборів на окрузі загиблого нардепа Давиденка
У ЦВК заявили про відсутність коштів на проведення виборів на окрузі загиблого нардепа Давиденка У Центральній виборчі комісії заявили про відсутність коштів на проведення виборів у 208-му окрузі (Чернігівська область), на якому був обраний народний депутат Валерій Давиденко, якого у травні знайшли мертвим.
Про це під час засідання Комісії повідомив голова Центрвиборчкому Олег Діденко, передає кореспондент УНІАН

«Станом на даний момент до Центральної виборчої комісії не надходило жодного документа, який би засвідчував факт дострокового припинення повноважень народного депутата. Тому наразі у ЦВК відсутні юридичні підстави для розгляду цього питання. Як тільки такі документи надійдуть, Центральна виборча комісія буде визначатися з цього приводу», - зазначив він.
Голова ЦВК додав, що існує проблемна ситуація у зв'язку із можливим проведення дострокових виборів у 208-му окрузі - відсутність фінансування.

«Останніми змінами до закону про державний бюджет на 2020 рік не передбачене фінансування на проведення проміжних виборів. Тому питання призначення проміжних виборів у 208-му окрузі повинно вирішуватися комплексно з питанням фінансування цих виборів», - пояснив Діденко.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 653 | Теги: Валерій Давиденко, цвк, фінансування, вибори | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar