реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 1 » У листі ніжинцям від Надії Савченко – щира любов до України
16:20
У листі ніжинцям від Надії Савченко – щира любов до України
У листі ніжинцям від Надії Савченко – щира любов до України 29 січня під час мітингу біля Монументу пам’яті Героїв Крут говорили про національну свідомість українців. Переконливо звучала думка, що саме самовідданість і жертовність кращих синів і дочок України дозволяє відстояти незалежність нашої країни, її право на самовизначення, на мирне життя.

Одним із яскравих підтверджень цього є незламність духу нашої співвітчизниці Надії Савченко, яка не поступається своїми життєвими принципами справжньої українки, не схиляє голови перед звинуваченнями російської сторони.

Символічно, що саме під час вшанування пам’яті захисників нашої країни у зв’язку з 98-ю річницею Героїв Крут директор Ніжинського освітньо-виховного центру Софії Русової , дитсадка № 13 Наталія Примушко зачитала лист від Надії Савченко.

Цей лист надіслано на адресу дитячого закладу, проте в ньому звернення до студентів-першокурсників факультету психології і соціальної роботи Ніжинського університету. Можливо, через те, що лист адресовано дітям, він без перешкод потрапив до земляків Надії.

Надія Савченко висловлює щиру вдячність студентам та викладачам університету за їх листи до неї, за їх «непідкупну любов до України».

– Листи у в’язниці дуже підбадьорюють людину, а ваші прийшли 31 грудня :), – пише Надія.

В її словах і сум, що вже майже два роки не була на рідній землі, і в той же час – радість від змін, які відбуваються в Україні.

– З того, що мені пишуть українці, я спостерігаю одну найважливішу зміну – у нас стало свідоме, гідне, волелюбне суспільство. А це дорогого варте! – переконана наша мужня землячка.

Її лист сповнений впевненості, що український народ вже прокинувся і його свідомість більше не вдасться заглушити.

Тож сподіваємося, що справжня українка Надія Савченко якомога швидше повернеться до рідної країни. Їй – підтримка Чернігівщини і всієї України.

Приклад її незламності і любові до Батьківщини – ще одне яскраве підтвердження непохитності і самовідданості українців, які об’єднуються заради захисту щасливого майбутнього своєї країни.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1114 | Теги: Надія Савченко, крути | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar