реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 22 » У Менському районі затримано осіб, які займалися незаконною вирубкою дубів
18:56
У Менському районі затримано осіб, які займалися незаконною вирубкою дубів
У Менському районі затримано осіб, які займалися незаконною вирубкою дубів Завдяки вчасно отриманій інформації від громадян та професійним діям поліцейських Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області було виявлено та затримано двох осіб, які займалися незаконною вирубкою дубів.

На вихідних до оперативників Менського відділу поліції надійшла інформація від небайдужих громадян, що невідомі особи у снігозахисній лісосмузі біля автодороги Мена – Максаки займаються незаконною вирубкою дубів.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що в лісосмузі дійсно працюють двоє чоловіків з бензопилами, випилюючи дуби. На місці події також було виявлено вантажний автомобіль марки ГАЗ-3307, який був заповнений стовбурами спиляних дерев, та 11 свіжих зрізів дуба.

При проведенні подальшої перевірки з’ясувалося, що один з роботяг є працівником лісгоспу.

Знаряддя злочину – бензопили та вантажівку з деревиною вилучено і доставлено до Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Як повідомив начальник Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області підполковник поліції Олександр Гаврись, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу), що передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Поліція дякує громадянам за надану інформацію та висловлює щире сподівання на подальшу оперативну співпрацю із громадськістю щодо профілактики та розкриття злочинів на Чернігівщині.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 967 | Теги: вирубка дерев, Чернігівщина, Менщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar