реклама партнерів:
Головна » 2023 » Грудень » 12 » У наступному році планується виплачувати мобілізованим чернігівцям одноразову допомогу у розмірі 15 тис. грн
21:26
У наступному році планується виплачувати мобілізованим чернігівцям одноразову допомогу у розмірі 15 тис. грн
У наступному році планується виплачувати мобілізованим чернігівцям одноразову допомогу у розмірі 15 тис. грн Відповідну Програму для підтримки новобранців, зареєстрованих у Чернігові, зараз розробляють у міській раді, готуючи її на розгляд членів виконавчого комітету та сесії. Про це повідомив під час загальноміської наради 12 грудня в.о. міського голови Олександр Ломако.
— За ці кошти можна буде придбати взуття, аптечку, турнікети. Це буде суттєва підтримка для людей, щоб вони не опинилися без нічого на навчаннях та в реальній зоні бойових дій, адже завжди чогось не вистачатиме, — пояснив Олександр Ломакою.
Програма розробляється на 2024 рік. Отримати таку допомогу новобранці зможуть шляхом звернення до департаменту соціального захисту Чернігівської міської ради. Публічно кількість мобілізованих не розголошуватиметься.

— Попри обмежені фінансові можливості після вилучення 960 млн ПДФО, вважаю, підтримку армії обовʼязком громади. В наступному році закладаємо кошти на матеріальну підтримку новобранців, які зареєстровані в Чернігові та будуть мобілізовані в 2024 році, — зазначає в.о. міського голови.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1271 | Теги: Чернігів, допомога, новобранці, війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar