реклама партнерів:
Головна » 2020 » Березень » 20 » У Ніжині прийнято рішення про зупинення роботи всього міського пасажирського автотранспорту
19:37
У Ніжині прийнято рішення про зупинення роботи всього міського пасажирського автотранспорту
У Ніжині прийнято рішення про зупинення роботи всього міського пасажирського автотранспорту "Дорогі ніжинці! Щойно, 20 березня, виконавчий комітет на позачерговому засіданні прийняв рішення про зупинення роботи всього міського пасажирського автотранспорту на території Ніжинської міської ОТГ. Із 00 год 01 хвилини 21 березня пасажироперевезення буде припинене до закінчення карантину.
Шановні мешканці нашої ОТГ! Це рішення не є чиєюсь примхою чи надмірною пересторогою, а відповідає Закону України та постанові Кабміну від 11 березня № 211, та є вимогою ситуації, яка склалась внаслідок поширення пандемії в світі. Такі, здається на перший погляд, жорсткі рішення дозволяють запобігти поширенню на території Ніжина гострої респіраторної хвороби, яку спричиняє коронавірус", на сторінці facebook пише міський голова Анатолій Лінник.

"Відповідно до рішення виконавчого комітету, всі перевізники міста, з якими заключені договори на перевезення, мають бути поінформовані про припинення пасажирських перевезень. А керівники підприємств, установ, організацій на період карантину мають самостійно забезпечити підвіз працівників до робочих місць.
Усі медичні установи міста, аптеки та продуктові магазини продовжують працювати для вас.
Укотре закликаю усіх мешканців і гостей міста уважно ставитись до свого здоров’я та гігієни. Зберігайте спокій, як можна частіше мийте руки з милом і дезинфікуйте їх, не торкайтесь обличчя, уникайте людних місць, читайте інформацію про коронавірусну інфекцію лише з перевірених та офіційних джерел, за можливості залишайтесь удома та будьте здоровими", йдеться у повідомленні.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 430 | Теги: транспорт, Ніжин, коронавірус, карантин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar