реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 19 » У Прилуках відбулося відкриття виставки графіки народного художника України Василя Лопати
10:08
У Прилуках відбулося відкриття виставки графіки народного художника України Василя Лопати
У Прилуках відбулося відкриття виставки графіки народного художника України Василя Лопати 17 листопада у виставковому залі Прилуцького краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки графіки народного художника України Василя Лопати.

Василя Лопату називають одним із найяскравіших художників образотворчого мистецтва , а його твори – це безцінний доробок України. У своїх творах, автор – не лише виконавець ілюстрацій, він – творець.

Видатний майстер, неперевершений оповідач, батько української гривні – це все Василь Іванович Лопата. Його творчість — це художнє осмислення, насамперед, української історії, а на її тлі — нашого буття, величних діянь свого народу, суспільно значущих та історичних постатей.

Всі мистецькі роботи, зібрані на виставці тихенько таїлися в фондосховищі прилуцького музею та чекали вдалого часу для експонування, щоб вплинути на українську душу.

Закінчив відкриття виставки виступ Віктора Погуляя, якого називають «українським Висоцьким». Його пісні іронічні, з гумором, душевні, привертають увагу. Їх хочеться слухати.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 790 | Теги: Василь Лопата, Прилуки, графіка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar