реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 22 » У Прилуках внаслідок ДТП 8-річний хлопчик залишився сиротою
09:07
У Прилуках внаслідок ДТП 8-річний хлопчик залишився сиротою
У Прилуках внаслідок ДТП 8-річний хлопчик залишився сиротою Увечері 20 травня в місті Прилуки водій вантажівки «МАЗ-54322» з напівпричепом виїхав на смугу зустрічну руху і зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21111». Водій і пасажирка легковика загинули.

20 травня близько 19:00 в Прилуках 48-річний мешканець Прилуцького району, керуючи вантажним автомобілем «МАЗ-54322» з напівпричепом, рухаючись по вулиці Київській, не врахував дорожню обстановку (мокре покриття дороги), не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічну руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21111» під керуванням 36-річного місцевого мешканця.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 35-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ» від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Водій легковика від отриманих тілесних ушкоджень через півгодини після трагедії помер в реанімаційному відділенні Прилуцької лікарні. Загиблі були чоловіком і дружиною.

8-річний син загиблих, який перебував у салоні автомобіля, отримав незначні тілесні ушкодження. Після огляду лікарів хлопчика забрали родичі.

Водія вантажівки з гіпертонічним кризом доставили до Прилуцької міської лікарні. На даний час триває перевірка.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУНП в Чернігівській області звертається до водіїв пам’ятати, що керування автомобілем у складних погодних умовах вимагає максимальної зосередженості. Тож якщо ви втомилися чи погано себе почуваєте, обов’язково відкладіть поїздку на потім. Не слід ризикувати й тим, хто ще не має достатнього водійського досвіду, адже у негоду навіть досвідчені водії можуть не втримати кермо.

Уважно стежте за дорожньою обстановкою та не перевищуйте швидкість! Дотримуйтеся безпечного інтервалу та дистанції, будьте особливо обережними на спусках та підйомах. Уникайте складних маневрувань, адже за несприятливих погодних умов це може спричинити аварійну ситуацію на дорозі.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1312 | Теги: Прилуки, ДТП | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar