реклама партнерів:
Головна » 2016 » Червень » 2 » У Семенівці відкрили «Сонечко»
20:11
У Семенівці відкрили «Сонечко»
У Семенівці відкрили «Сонечко» Після дороговартісної реконструкції ДНЗ «Сонечко», що у Семенівці, уже готове прийняти 240 вихованців. Урочисте відкриття дитячого садка відбулося сьогодні. Серед гостей — заступник голови ОДА Сергій Сергієнко, меценати та громадськість.

Реконструкція дитячого садка тривала з 1 листопада 2015 по квітень 2016 року. На неї витрачено близько 7 мільйонів гривень спільного бюджету Державного Фонду регіонального розвитку, Програми ЄС/ПРООН, Семенівської міської ради, громади району.

Ці кошти зокрема було витрачено на зовнішнє утеплення, реконструкцію частини будівлі під спортзал, заміну всієї внутрішньо будинкової системи опалення та вікон.

Особливість закладу полягає у тому, що до 12 груп ходитиме не лише малеча Семенівки, а й прилеглих несених пунктів — Карповицької і Жовтневої сільських рад.

— Завдяки спільним зусиллям задля єдиної мети маємо сьогодні за честь відкрити цей садочок. Нехай він стане першою сходинкою до успіху його вихованців, — зазначив Сергій Сергієнко та презентував маленьким господарям іграшки.

За інформацією сектору інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Семенівської РДА






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 898 | Теги: дитсадок, діти, Семенівка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar