реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 15 » У стіну прибудови медико-соціального реабілітаційного центру закладено капсулу
19:55
У стіну прибудови медико-соціального реабілітаційного центру закладено капсулу
У стіну прибудови медико-соціального реабілітаційного центру закладено капсулу Чернігівській міський голова Владислав Атрошенко взяв участь в урочистому закладанні капсули до стіни прибудови медико-соціального реабілітаційного центру дітей-інвалідів «Відродження».

У символічному заході, який відбувся 12 листопада, взяли участь також народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Сергій Березенко, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, керівник підприємства-забудовника «Укрсівербуд» і директор медико-соціального центру.

Як заявив Сергій Березенко, це будівництво – перший крок до того, щоб паліативні пацієнти змогли без перешкод отримувати допомогу відповідних фахівців та психологів у регіоні. Новий корпус планується відкрити вже до 1 червня 2018 року – до Міжнародного дня захисту дітей. На його побудову виділено 11 мільйонів гривень з депутатського фонду та Державного фонду регіонального розвитку.

Центр «Відродження» акредитований за вищою категорією. В основу реабілітаційного процесу центру покладена модель «Тандем», яка схвалена ВООЗ. За рік реабілітаційні послуги отримують близько 2-х тисяч дітей. Для кожної дитини фахівці розробляють індивідуальну програму, яка забезпечує послідовність реабілітаційного процесу.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1177 | Теги: Владислав Атрошенко, капсула, медицина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar