реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 6 » У затриманого в Чернігові магазинного злодія поліція вилучила гранату
19:41
У затриманого в Чернігові магазинного злодія поліція вилучила гранату
У затриманого в Чернігові магазинного злодія поліція вилучила гранату В Чернігові поліція затримала у супермаркеті парубка, який намагався викрасти пляшку горілки. Молодик неабияк підготувався до "справи" - взяв із собою гранату.

До поліції надійшло повідомлення про затримання в одному з чернігівських супермаркетів дрібного злодюжки, який намагався винести неоплачений товар - пляшку горілки. Раніше судимий чолов'яга для солідності прихопив із собою барсетку, яка викликала інтерес у поліції. І не дарма - всередині лежала граната.

Після виявлення такого "сюрпризу" на місце події, окрім слідчо-оперативної групи, прибули й вибухотехніки. Фахівці підтвердили, що зловмисник є власником бойової гранати Ф-1 із запалом.

Граната вилучена та направлена на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Сектор комунікації поліції Чернігівської області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 886 | Теги: Чернігів, Кримінал, Граната | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar