реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 13 » В поліції спростовують інформацію про відсторонення головного поліціянта Прилук
08:58
В поліції спростовують інформацію про відсторонення головного поліціянта Прилук
В поліції спростовують інформацію про відсторонення головного поліціянта Прилук Інформацію про відсторонення очільник прилуцької поліції – Руслан Петрович Крахмілець, в поліції спростовують.

За словами прес-секретаря Нацполіції в Чернігівській області Сергія Бриля, Крахмілець не відсторонений від виконання своїх обов’язків та працює у звичайному режимі.

Крім того, в поліції спростовують і інформацію щодо того, що ім’я головного прилуцького поліцейського почало фігурувати в кримінальному провадженні, відкритому по причині ймовірного зловживання службовим становищем та неправомірної вигоди.

Як розказав Бриль, жодних відкритих справ чи кримінальних проваджень відносно Крахмільця немає.

Довідково: Руслан Петрович Крахмілець народився 29 квітня 1977 року в с. Червона Знам’янка Кременчуцького району на Полтавщині.

Має дві вищі освіти: економічну і юридичну. Десять років прослужив у міліції. Починав опером і дослужився до начальника Кременчуцького відділу по боротьбі з організованою злочинністю.

У 2014 році балотувався у народні депутати України в одномандатному окрузі №146 (місто Кременчук Полтавської області). Одружений з Оленою Кралею-Крахмілець. Вона підприємець, засновник TOB «Бізнес Гарант Груп». Мають двох дітей.

Джерело: ПіК




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 851 | Теги: поліція, Прилуки, спростування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar