реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 8 » Вартість проїзду в тролейбусах Чернігова може вирости до 7 гривень
13:26
Вартість проїзду в тролейбусах Чернігова може вирости до 7 гривень
Вартість проїзду в тролейбусах Чернігова може вирости до 7 гривень Такого варіанту розвитку подій не виключив начальник комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління» Дмитро Лавренюк.
У коментарі для газети «Сім днів» він розповів про те, як пасажирів будуть мотивувати переходити на безготівковий розрахунок, повідомляє 0462

Валідація в чернігівських тролейбусах повинна бути реалізована не пізніше осені 2018 року.

На першому етапі кондуктор буде приймати від пасажирів як готівкові гроші, так і платіжні карти і роздруковувати квиток.

На другому етапі від готівки в ЧТУ відмовляться зовсім - платити за проїзд можна буде тільки картою, яку можна буде придбати в організованих пунктах продажу. Вони відкриються паралельно з запуском системи валідації.

А щоб вже протягом першого етапу чернігівці звикали до безготівкового розрахунку, в Чернігівському тролейбусному управлінні розраховують запустити систему оплати, при якій тариф на проїзд не зміниться (3 гривні) для тих, хто платить за допомогою карти.

А ось ті пасажири, які по-старому захочуть розраховуватися готівкою - змушені будуть платити більше. Скільки саме - поки не вирішено, але на підприємстві вивчають питання і називають цифри в діапазоні від 5 до 7 гривень за поїздку.

Для пасажирів пільгових категорій будуть випущені спеціальні безкоштовні карти.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 684 | Теги: вартість квитка, Чернігів, тролейбус | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar