реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 8 » Василь Чепурний: «Батьківщина» і партія Ляшка грають на руку Путіну
21:14
Василь Чепурний: «Батьківщина» і партія Ляшка грають на руку Путіну
Василь Чепурний: «Батьківщина» і партія Ляшка грають на руку Путіну Блокування партіями «Батьківщина» та Ляшка трибуни Верховної ради є свідченням їх залежності від газового корупціонера Онищенка (Кадирова). Про це заявив кандидат у народні депутати від Народного Руху по 206 округу Василь Чепурний.

«Характерно, що і Ляшко особисто, і Юлія Тимошенко гаряче, нервово відреагували на викриття схем Онищенка (ґКадирова), — сказав Василь Чепурний. — Тож тепер і вдаються до шоу в парламенті».
Кандидат у народні депутати від Руху вважає, що тих політиків, які були при владі в часи Кучми-Януковича, треба з політики прибрати. Інакше корупційні схеми будуть жити з іншими прізвищами. «І нам не легше буде від того, що ті прізвища на позір українські», — додав кандидат по 206 округу.

А ще він уточнив, що молодий і рожевощокий кандидат Микитась, який не створив комерційну структуру, а отримав матеріально-технічну базу міністерства будівництва, попри молодість, плоть від плоті старої олігархічної системи. А її треба ламати — впевнений Василь Чепурний.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1272 | Теги: Ляшко, блокування трибуни, Василь Чепурний | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar