реклама партнерів:
Головна » 2016 » Червень » 24 » Василь Чепурний: "Вихід британців - початок шляху України до Балто-Чорноморського союзу"
21:21
Василь Чепурний: "Вихід британців - початок шляху України до Балто-Чорноморського союзу"
Василь Чепурний: Кандидат у народні депутати по 206 виборчому округу від Народного Руху Василь Чепурний у своїй передвиборній програмі записав одним з ключових положень створення Україною Балто- Чорноморського союзу.

"Рішення британців на користь виходу з ЄС має підштовхувати тугодумну українську еліту до рішення про створення Балто- Чорноморського союзу, - говорить кандидат у депутати Василь Чепурний. - Адже це природне для нас утворення - як в історичному сенсі, так і в економічному, але і в оборонному: Захід допоможе нам бути разом, бо такий союз був би для нього санітарним кордоном від Росії".

Литва і Польща, як і Україна, знають російську натуру і, на відміну від Заходу, не бачать там ніяких загадок "русской душі". Тому зараз створюється литовсько- польсько- український батальйон, як прообраз спільних збройних сил БЧС. А в політиці саме від Литви і Польщі ми отримуємо сильний голос підтримки проти Росії, яка напала на нашу державу.

В той же час, ЄС, як утворення Франції та Німеччини, викликає нарікання і в Нідерландах, і в деяких інших країнах. А Україну туди не пускають - навіть примітивне питання безвізового режиму для українців Європа все відкладає. Хоча суть євроінтеграції таки ж не поїздках без віз, а в серйозніших речах - економічних і політичних. Та й яка радість вчителю з Нових Ярилович чи лікарю з Михайло- Коцюбинська, якщо той безвізовий режим буде, а він не може навіть у Одесі раз на рік відпочити чи у львівський музей з'їздити?!

"Взагалі підміна євроінтеграції безвізовими поїздками та гей- парадами - це чиясь зла логіка, на яку клюнули і всі журналісти", - каже кандидат у народні депутати. "Чому мало говоримо про зарплати європейські і пенсії?!"

"Європа і НАТО ладні були прийняти до себе навіть Албанію, де мамалигу ниткою ріжуть, ніж Україну, - каже Василь Чепурний. - Бо вони розуміють, що високорозвинена Україна, попри багаторічне її грабування, може разом з Польщею змінити баланс сил не на користь Німеччини і Франції".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 899 | Теги: Василь Чепурний, Європейський союз, Балто-Чорноморський союз | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar