реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 5 » Виборчий округ 205: Чернігів став ареною політичної боротьби
20:27
Виборчий округ 205: Чернігів став ареною політичної боротьби
Виборчий округ 205: Чернігів став ареною політичної боротьби Днями відбулася прес-конференція кандидата в народні депутати у 205-му виборчому окрузі Миколи Звєрєва.
Він повідомив, що у зв'язку з участю в передвиборних перегонах він як голова Чернігівської обласної ради йде у відпустку. Микола Звєрєв поінформував журналістів про своє бачення щодо суспільно-політичної ситуації в регіоні і, зокрема, яка виникла за кілька тижнів до початку голосування. Він зазначив, що Чернігівщину лихоманить, адже через проміжні вибори у в.о. №205 вона стала справжнім центром політичного життя держави. Підтвердженням цьому є рекордна кількість кандидатів — 127 осіб, які виявили бажання змагатися за місце в парламенті. З огляду на це, керівник запевнив, що, незважаючи на відпустку, зробить усе від нього залежне, щоб виборчий процес пройшов демократично, чесно і прозоро.

За правову державу треба боротися
Рекордна кількість зареєстрованих в окрузі кандидатів свідчить про те, що Чернігівщина — надзвичайно привабливий край і не лише в туристичній сфері, а, насамперед, у політичній, економічній, бізнесовій… У цьому вирі подій вирізняється політична боротьба, яка, за словами Звєрєва, ніколи не припинялася з часів Майдану.
Микола Звєрєв подякував жителям області за проявлений високий патріотизм після відомих подій у Криму та на Сході країни. Він зауважив, що ніколи не думав, яким тяжким і тривалим буде процес відстоювання принципів та конкретних шляхів до самоврядування, а виявилося, що це — справжнісінький бій.

— За цей час чернігівський край відстояв демократичні принципи, не піддався сепаратизму і став своєрідним щитом на Півночі країни, — підкреслив Микола Звєрєв. — У мене таке відчуття, що Майдан у столиці був лише першим етапом боротьби українського народу за самовизначення, другий етап Майдану — це боротьба за самоврядування, реформи та реальні зміни в країні. І чим далі, тим більше усвідомлюю і розумію: мій майдан продовжується, я би його назвав Майданом №3.

Джерело: Суспільний кореспондент





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1081 | Теги: виборчий округ 205, вибори, Микола Звєрєв | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar