реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 1 » Відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство" відносно міліціонера
17:20
Відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство" відносно міліціонера
Відкрито кримінальне провадження за статтею Увечері 30 червня біля одного з торговельно-розважальних комплексів Чернігова сталася бійка між нетверезим громадянином та агітаторами за кандидатів в народні депутати України, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області

Біля зупинки громадського транспорту до чоловіка звернулися двоє агітаторів та в нав’язливій формі запропонували йому програму кандидата в народні депутати України. На це громадянин відреагував агресивно та почав висловлюватись на адресу агітаторів нецензурною лайкою.
В ситуацію втрутилися ще двоє агітаторів від іншого кандидата й зробили перехожому зауваження. У відповідь той у демонстративній формі намагався запальничкою підпалити агітаційну газету, виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку.
В подальшому цей громадянин був затриманий та переданий слідчо-оперативній групі Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ. Під час встановлення обставин конфлікту з’ясовано, що правопорушник є працівником міліції, який перебував поза службою у цивільному одязі. Напередодні він вживав зі своїми знайомими спиртні напої.
У всіх учасників конфлікту є незначні тілесні ушкодженні – садна та припухлості.

За даним фактом слідчим відділом прокуратури Чернігівської області відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.
Наказом начальника УМВС в Чернігівській області призначене службове розслідування, проведення якого доручено відділу внутрішньої безпеки та інспекції з особового складу УМВС.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 996 | Теги: хуліганство, Чернігів, агітатори, бійка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar