реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 28 » Відкрито кримінальне провадження за фактом аварії на Мринському газосховищі
14:27
Відкрито кримінальне провадження за фактом аварії на Мринському газосховищі
Відкрито кримінальне провадження за фактом аварії на Мринському газосховищі Під час проведення ремонтних робіт на газовій свердловині стався виток газу. До ліквідації аварії була злучена значна кількість особового складу та техніки ДСНС з трьох областей України. Поліцією Чернігівщині відкрите кримінальне провадження.

В Носівському районі Чернігівської області увечері 25 лютого на території Мринського виробничого управління підземного зберігання газу при проведенні ремонтних робіт на газовій свердловині сталася аварія з подальшим фонтануванням газу, без послідуючого загорання.
Жертв та постраждалих немає.

До ліквідації аварії залучалися близько сотні чоловік та 25 одиниць пожежної техніки, співробітники Чернігівської, Харківської, Полтавської та Київської областей.

На даний час проводиться ліквідація аварії та відкачка газу зі сховища до газотранспортної системи. Попередня причина витоку - розгерметизація запираючої апаратури свердловини.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Носівського відділення поліції.

За фактом аварії на газосховищі відкрите кримінальне провадження за ознаками статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1020 | Теги: Чернігівщина, аварія, Мринське газосховище | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar