реклама партнерів:
Головна » 2024 » Березень » 28 » Військового з собакою не впустили у вагон "Інтерсіті"
20:55
Військового з собакою не впустили у вагон "Інтерсіті"
Військового з собакою не впустили у вагон Військовослужбовця, який подорожував із собакою з Києва до Чернігова, не впустили на його місце у потягу "Інтерсіті". Вони були змушені всю дорогу простояти в тамбурі.
Про цю ситуацію у своєму Instagram повідомила Дарія Рубан. Дівчина зустріла бійця, коли прямувала до вагону-кафе в потязі.
"Я запитала у Валерія, чому він з речами та собакою стоїть у тамбурі. Захисник відповів: "Отак… не дозволяють", – розповіла вона коментарі для "УП. Життя".
Дарія Рубан каже, що запропонувала воїну відпочити на її місці, а вона натомість залишиться з Ермі – так звуть чотирилапого друга Валерія. Однак боєць відмовився.
Ермі – службовий собака Національної гвардії України. Разом з Валерієм вони несуть службу в Чернігові і їздять виконувати службово-бойові завдання у різних куточках країни ще з початку повномасштабного вторгнення.

"Я зрозуміла, що не можу мовчати про цю ситуацію. Звернулася до провідника з проханням пояснити ситуацію. На що отримала відповідь, що заборону їздити разом з великими собаками передбачають правила і їх не можна порушувати", – зазначає дівчина.
Тоді вона вирішила сфотографувати бійця зі собакою, щоб розповісти про несправедливість у соцмережі.



"Служити Україні, їхати по роботі "з напарником", а натомість мати таке ставлення до себе… На поступки так ніхто і не пішов. Я також не бачила, щоб ще хтось з пасажирів став на захист Валерія. Соромно…", – розповіла Дарія Рубан.
Представниця пресслужби "Укрзалізниці" Оксана Данилюк у коментарі для "УП. Життя" зазначила, що, згідно з правилами, які розробило Міністерство інфраструктури України, в потягах "Інтерсіті" заборонено їхати з великими собаками (зростом понад 45 сантиметрів). Подорожувати з такими тваринами можна лише викупивши всі місця в купе. Також собака обов'язково має мати намордник.

Якщо пасажир із великим улюбленцем мають намір скористатися "Інтерсіті", вони їхатимуть у тамбурі, пояснюють в "УЗ".

За матеріалами:



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1370 | Теги: військовий, собака, Чернігів-Київ, Інтерсіті | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar