реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Виконком міської ради погодив графік перевезень чернігівців до дачних масивів
21:37
Виконком міської ради погодив графік перевезень чернігівців до дачних масивів
Виконком міської ради погодив графік перевезень чернігівців до дачних масивів 6 квітня виконавчий комітет міської ради заслухав інформацію начальника управління транспорту та зв'язку Володимира Вороніна про транспортне забезпечення населення міста Чернігова на 2015 рік. За його інформацією пасажирські перевезення у місті здійснюють 14 перевізників, з них: 8 – юридичні особи, 6 – фізичні особи, повідомляє Відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

У зв’язку з відкриттям сезону садово-городніх робіт значно підвищується навантаження на міський транспорт, особливо, у вихідні дні літнього періоду на автобуси, що працюють на дачних маршрутах. Значна кількість садово-городніх ділянок чернігівців знаходяться на великій відстані від міста та вимагають посиленої уваги до організації перевезень громадян.
Виконавчий комітет Чернігівської міської ради доручив управлінню транспорту та зв’язку міської ради організувати з 21 квітня до 1 жовтня поточного року включно до дачних масивів. Крім того, з 21 квітня до 28 травня 2015 включно, щочетверга здійснюватимуться пільгові перевезення окремих категорій громадян.
З огляду на це, у Чернігові організовано 9 маршрутів, на яких задіяні 11 автобусів великої й середньої місткості для пільгових перевезень окремих категорій громадян по четвергах. За умови достатнього фінансування, як зазначив начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Воронін, з 1 червня пільгові перевезення будуть продовжені.
Міський голова Олександр Соколов наголосив, що навіть у складних фінансових умовах необхідно використати всі можливості, щоб зберегти пільги для соціально вразливих категорій населення і забезпечити належний рівень транспортних перевезень жителів міста в весняно-літній період. Він підкреслив, що наявність коштів на сьогоднішній день дозволяє витримати здійснення пільгових перевезень чернігівців до дачних ділянокхоча б один день на тиждень, але впродовж всього сезону садово-городніх робіт.
У поминальні дні 19-20 квітня та 9 травня у м. Чернігові вносяться тимчасові зміни до мережі автобусних маршрутів з урахуванням продовження їх до кладовища Яцево. За інформацією управління транспорту та зв'язку, перевезення пасажиропотоків до міських кладовищ та до цвинтаря Яцево здійснюватимуть понад 200 автобусів й мікроавтобусів.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1022 | Теги: пільгові перевезення, транспорт, дачі, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar