реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 28 » Владислав Атрошенко звернеться до Уряду для усунення загроз теплопостачанню міста Чернігова
19:02
Владислав Атрошенко звернеться до Уряду для усунення загроз теплопостачанню міста Чернігова
Владислав Атрошенко звернеться до Уряду для усунення загроз теплопостачанню міста Чернігова Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні під час розширеної наради в міській раді доручив підготувати листа до Прем’єр-міністра України, міністрів енергетики та соціальної політики, всіх народних депутатів України від Чернігівщини про неможливість функціонування теплоенергетики на місцях в умовах чинних регулюючих постанов Кабінету Міністрів України.

Йдеться про дію трьох нормативних актів. Перша урядова Постанова регулює розподіл коштів, одержаних за тепло, автоматично відраховуючи 85% надходжень на користь НАК «Нафтогаз України». Друга Постанова регулює порядок обігу житлових субсидій. На сьогодні практично в усіх теплогенеруючих підприємств при дефіциті обігових коштів є профіцит сум зарахованих субсидій. Напрямків, куди далі зараховувати ці субсидії, недостатньо.

Третій документ – Постанова КМ №803 від 11 листопада – регулює тарифне питання, закладаючи на майбутнє зменшення норм споживання фактично у 2 рази. За словами міського голови, вступ у дію нових норм споживання означає для міського бюджету Чернігова збитки в 50 млн грн.

Чернігівський міський голова вважає за необхідне інформувати Уряд про ситуацію, наслідком якої може бути просто зупинення теплової галузі , та просити про термінове вжиття заходів з її дерегуляції .
За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 868 | Теги: Владислав Атрошенко, теплопостачання, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar