реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 17 » Волонтери закликають громаду Чернігівщини вшанувати пам'ять полеглих воїнів у поминальні дні
17:04
Волонтери закликають громаду Чернігівщини вшанувати пам'ять полеглих воїнів у поминальні дні
Волонтери закликають громаду Чернігівщини вшанувати пам'ять полеглих воїнів у поминальні дні Єдиний Волонтерський Центр уже традиційно зібрав ЗМІ, аби прозвітувати про зроблене та поділитися планами на майбутнє. Прес-конференція волонтерів відбулася сьогодні, 15 квітня. У ній взяли участь представники ЄВЦ Ірина Березинець, Євгеній Петренко, Станіслав Тавлуй та співорганізатор деяких волонтерських заходів Оксана Тунік-Фріз.
Волонтери зазначили, що наразі головна їх потреба — людський ресурс. Зараз не вистачає охочих для плетіння маскувальних сіток та збору продуктів.
Також представники ЄВЦ розповіли про основні витрати. Зокрема, повідомили, що за авто-лазню для бійців уже повністю розрахувалися із власником.
Особливу увагу було зосереджено на анонсуванні найближчих подій. Так, у п’ятницю, 17 квітня, о 18.00 на Красній площі м. Чернігова відкриватимуть другу пам’ятну дошку загиблим землякам.

А у неділю, 19 квітня, о 12.00 від центральної брами на кладовищі «Яцево» рушить Поминальна хода до поховань полеглих воїнів. Захід відбуватиметься у рамках проекту «Родинне коло Чернігівщини».
До зазначених подій волонтери запрошують долучитися громаду Чернігівщини.
— Ми маємо показати родинам загиблих, що про їх близьких не лише пам’ятають, а й шанують їх героїзм та розділяють горе втрати, — підсумувала Ірина Березинець.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 912 | Теги: вшанування, Чернігівщина, АТО, волонтери | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar