реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 30 » Встановлено особу чоловіка, якого у Ніжині насмерть придавило залізобетонною плитою
18:24
Встановлено особу чоловіка, якого у Ніжині насмерть придавило залізобетонною плитою
Встановлено особу чоловіка, якого у Ніжині насмерть придавило залізобетонною плитою Під час очистки траншеї під фундамент прибудови до житлового будинку в Ніжині двох робітників привалило бетонною плитою. Один будівельник загинув на місці, іншого госпіталізовано до Ніжинської міської лікарні.

29 листопада до поліції надійшло повідомлення, що в Ніжині на будівництві чоловіка завалило бетонною плитою, від чого той помер. Громадянин просив направити на місце події наряд поліції.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Правоохоронці встановили, що близько 14:00 двоє будівельників під час виконання робіт з очистки траншеї під фундамент прибудови до житлового будинку через зсув ґрунту були придавлені бетонною плитою.

Від отриманих травм один робітник помер на місці, іншого каретою «швидкої допомоги» було доставлено в травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні. Медики констатували у постраждалого закритий перелом ключиці, перелом 3-4 ребер та закриту травму грудної клітини.

Робітники працювали за усною домовленістю з будівельним підрядником.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) – карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

За інформацією сектору комунікації
поліції Чернігівської області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 876 | Теги: Смерть, будівельник, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar