реклама партнерів:
Головна » 2016 » Червень » 16 » З Спасо-Преображенського собору зловмисник намагався вкрасти Євангеліє
21:40
З Спасо-Преображенського собору зловмисник намагався вкрасти Євангеліє
З Спасо-Преображенського собору зловмисник намагався вкрасти Євангеліє Раніше судимий містянин взяв з олтаря Спасо-Преображенського собору Новгорода-Сіверського Євангеліє і намагався його винести з храму, але був помічений послушницею монастиря.

15 червня до чергової частини Новгород-Сіверського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про пограбування на території Спасо-Преображенського монастиря міста.

Священнослужитель повідомив поліції, що невідомий зловмисник намагався винести зі Спасо-Преображенського храму Євангеліє в окладі з жовтого металу.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, яка разом із громадськістю затримала містянина, раніше судимого за розбій та незаконні операції з наркотиками.

Поліція повернула Євангеліє собору.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) – максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 789 | Теги: Новгород-Сіверський, злодій, Спасо-Преображенський собор | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar