реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 24 » Запрошуємо до співпраці волонтерів-краєзнавців для реалізації декомунізаційних законів
15:33
Запрошуємо до співпраці волонтерів-краєзнавців для реалізації декомунізаційних законів
Запрошуємо до співпраці волонтерів-краєзнавців для реалізації декомунізаційних законів 21 травня 2015 року вступили у дію декомунізаційні закони, зокрема «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки». Втілення його у життя означає, що Україна нарешті безповоротно пориває з болючим радянським минулим.
Український інститут національної пам’яті розпочав формувати інформаційну базу найменувань, пов’язаних із символікою комуністичного тоталітарного режиму, їх історичних назв і пропозицій їх перейменування. Це стосується назв областей, районів, населених пунктів, районів у містах, скверів, бульварів, вулиць, провулків, узвозів, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів, інших об’єктів топоніміки населених пунктів.
Таким чином, запрошуємо до співпраці волонтерів-краєзнавців для підготовчої роботи, пов’язаної з реалізацією даного закону. Допомога стосуватиметься частини фахових рекомендацій щодо перейменування відповідних географічних назв, назв населених пунктів та об’єктів їх топоніміки, найменування яких пов’язані з символікою комуністичного тоталітарного режиму.

Просимо надсилати свої пропозиції та контактну інформацію на адресу: dk09.04.2015@gmail.com

Контактна особа:
Богдан Короленко, тел. (044)281 08 90
Український інститут національної пам’яті




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 983 | Теги: краєзнавці, декомунізація, волонтери | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar