реклама партнерів:
Головна » 2024 » Лютий » 7 » Заткнуте обласне радіо
19:58
Заткнуте обласне радіо
Заткнуте обласне радіо У продовження теми медіа: заткнуте обласне радіо
На жаль, схоже, ніхто не помітив обрізання обласного радіо (так, я знаю, що воно є частиною філії "Суспільного"). З початку року воно мовчить по вихідних зовсім, а в будні має часу фактично 45- 50 хвилин на добу. Всьо.
Таке рішення Чернотицького і його компанії, яка керує НТКУ. Мотивація? Не оголошена, але, мовляв, слухайте Українське радіо. Але хіба всеукраїнське радіо розкаже про історію Коропа чи подасть поезію Валентини Грибенко із Прилук, чи розповість про погоду в Новгороді- Сіверському і т.д.?! До речі, а чому я, як слухач, маю ТРИЧІ слухати по всеукраїнському радіо одні й ті ж передачі? Нема чого розповідати?
...В результаті мене, як споживача, як мешканця області, одрізано від передач з політики та історії краю (бувай, "Проста історія з Володимиром Пилипенком"!), не чутиму, певно, травозная Ивана Просяника, не почую поетів і письменників з Чернігівщини, не почую громад, особливо віддалених... Обласне радіо зведено до ролі районного, яке колись називали брехунцем.
Але.
Мовчить обласна рада. Мовчить обласна адміністрація. Мовчить колектив обласного радіо. Мовчить обласна Спілка письменників (38 членів). Мовчить і обласна Спілка журналістів, у яку і я входжу. Мовчать заслужені журналісти України...
Написав одному народному депутату - він теж мовчить.
...Йде системне позбавлення українців права голосу - після ліквідації Смілянським пошти, після закриття газет і журналів, після ліквідації проводового радіо що далі?

Василь Чепурний



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1523 | Теги: радіо, Закриття, Чернігівщина, Василь Чепурний | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar